Бар “Нептун”

Бургас, Централен плаж

Разположен на самият бряг, метри делят бар “Нептун” от вълните на бургаския централен плаж. Изисканата обстановка, перфектното обслужване и многото приятни емоции са само част от нещата, които карат жителите на Бургас, а и голяма част от гостите на града, всяка вечер да прекрачват прага на комплекса.

Бара предлага богат асортимент от безалкохолни и алкохолни напитки — вина от различни краища на света, отлежало уиски, класически коктейли. За удобството на нашите клиенти се грижи високо квалифициран персонал, готов да задоволи капризите и на най-взискателните ни посетители. Два етажа с общо 120 седящи места превръщат бара в прекрасен избор за Вашия личен празник, фирмено парти или просто приятна вечер споделена с приятели.

Не признаваме ограничения — музиката е разнообразна, но винаги добре подбрана и отговаряща на изискания стил на комплекса. Имаме собствен бенд и DJ, а често ни гостуват и много български звезди, част от които са Миро, Деси Добрева, Десислава, Любо Киров, Орлин Павлов, Графа и куп други.

Бъдете наш гост и се убедете сами, ще останете очаровани. Очакваме Ви!

 

Свържете се с нас:

Уеб сайт: www.neptunburgas.com/bar/
E-mail: BAR@NEPTUNBURGAS.COM
Тел.: +359 878 101 789

Подобни места

Виж други категории