Милано ресторант и хотел

Бургас, в.к.Зорница, бл.80, на бул Димитър Димов зад бл.30

Сгушен в самото начало на морска градина Бургас, на крайбрежния булевард посока центъра от Несебър се намира ресторант – бар „Милано”. Там, сред стилна обстановка и в атмосфера на домашен уют, ще си подарите миг спокойствие и ще се почувствате истински добре и значими.

В Ресторант „МИЛАНО” може да се насладите на сутрешно кафе, да се тонизирате с чаша чай или да разпуснете с чаша бира или уиски след успешен ден. Неофициален обяд или вечеря в ресторанта е перфектния начин да отпочинете след слънчеви и морски бани, бизнес-среща, или след разходка из града. Предлагаме ви над 60 блюда: пици, салати, скара и ястия от традиционната кухня,приготвени с внимание и на отлични цени. Ресторанта разполага с 40 места, както и и кът – градина,който ви позволява да се порадвате на прекрасните слънчеви дни. А през студените нощи в закритата част ви очаква романтиката и топлината на живия огън от камината. За малчуганите хотел „Милано” предлага външен детски кът и забавни развлечения(боядисване на гипсови фигурки,масичка за рисуване).

Ние сме се погрижили за всеки детайл,за да можете да се концентрирате върху Вашия отдих и почивка, възползвайте се, Вие го заслужавате !

 

Свържете се с нас:

Уеб сайт: goo.gl/maps/fKVoSZKrjF42
E-mail: hotelmilano@abv.bg
Тел.: +359 877370209

Подобни места

Виж други категории