Стената на приказките

Бургас, Морска градина

Стената на приказките е наистина приказно място, разположено в сърцето на прекрасната Морска градина. Сред естествен декор от зеленина, вековни дървета, спретнати къщички за птици и дъхава трева, Стената на приказките е място, на което малките могат да полудуват на воля, а родители им да се върнат към детството.

Заобиколени от сметала с форма на животни и дървета, дъска за рисуване, катерушки, приказен замък, както и познати герои от детски приказки, малчуганите могат да поиграят на криеница, да скачат на въже или просто непринудено да се усмихват, улисани в шарените стени на този необикновен кът.

Приказката оживява и посредством “Огледалното езеро”, което е едно от най-атрактивните за децата места. В него те могат да пуснат своите корабчета и лодки, да подскачат върху цветните островчета на повърхността му или безгрижно да хвърлят камъчета, пожелавайки си фантастични желания…

В непосредствена близост до Стената на приказките за малките и вече пораснали деца се намира Лунапарк „Приказките“,  разполагащ  с разнообразни  съоръжения –  въртележки, батут, влакче, воден атракцион, детско бънджи и др., Докато децата се забавляват, родителите могат да отдъхнат в близкото кафе или да похапнат пуканки на пейка, наглеждайки от близо своите малчугани.

 

Подобни места

Виж други категории